Blog | Webmail | Support | Start Fjernsupport

Professionelt webdesign

Webbureau Tiger Media A/S har mere end 13 års erfaring med kundeorienteret og salgsoptimeret webdesign, der både sikrer, at jeres besøgende har en god oplevelse på jeres hjemmeside, og at de opnår den informationssøgning, som de efterspørger.

Alle designs tager udgangspunkt i jeres nuværende designprofil samt forretningsområde, og på et opstartsmøde med én af vores grafikere afstemmer vi vores forventninger og ønsker til det nye webdesigns udtryk samt funktion.

Det helt rigtige design afhænger i høj grad af netop jeres branche og produktudvalg, samt om hvorvidt der er tale om webshop eller informationsside. Et webdesign skal naturligvis understøttes af det bagvedliggende CMS system, så alle dele af siden kan administreres.

Responsive webdesign

Når vi udarbejder webdesigns, anbefaler vi vores kunder at få et responsive webdesign. På denne måde bliver designet tilpasset den skærm, som den besøgende tilgår siden fra.

Vi har i alle designs fokus på læservenlighed, enkelthed, funktionalitet, brugervenlighed, tilgængelighed og troværdighed. De besøgende skal nemt kunne navigere rundt i designet og finde frem til det, der er vigtigst i forhold til jeres virksomhed og kunder.

 

Tilfredse kunder

Hos Tiger Media A/S har vi mange tilfredse samt glade kunder, fordi vi netop specialiserer os inden for vores felt; udvikling af hjemmesider! Vi har kontor i Aalborg men har kunder over hele landet.
Se vores mange forskellige kunder her.

Salgsoptimerende webdesign

Vi lægger vægt på at optimere antallet af actions på din hjemmeside. Det kan eksempelvis være, at den besøgende kontakter jeres virksomhed for at få et møde, eller at den besøgende bestiller uddybende materiale. Ved webshops handler det typisk om det faktiske salg, men selve salget kan bestemt også være vigtigt for informationshjemmesider. Derfor arbejder vi meget med call-to-action og herunder elementers placeringer samt farver.

Fuld understøttelse i alle browsere

Selv om vi holder til i Nordjyllands 
hovedstad, Aalborg, betyder det ikke, at vi ikke leverer løsninger i hele landet. 
Vi kommer gerne fysisk forbi din virksomhed, da det giver os et godt indblik i, hvordan tingene 
fungerer hos jer. 
Vi sætter stor pris på at møde vores kunder personligt!

Priser på webdesign

Prisen på webdesign afhænger hovedsageligt af, hvor mange undersider der skal designes. Jo flere sider, der skal designes og optimeres til netop deres funktion, des større bliver websites konvertering. 

Vil du høre mere om mulighederne for udarbejdelse af webdesign, kan du kontakte os på info@tigermedia.dk eller telefon 96 500 300.
TigerCMS
CMS - smart og fleksibelt
system til din hjemmeside.
TigerShop
Webshop - fleksibelt, bruger-
venligt, nemt og enkelt.
Support
Har du brug for hjælp til vores
system - kontakt os nu.
Referencer
Vi har mange tilfredse kunder.
Se vores udvalgte referencer.