Blog | Webmail | Support | Start Fjernsupport

Webshop-løsning

– køb en dansk brugervenlig webshop

En webshop er en rigtig god mulighed for at få solgt dine produkter til et større publikum. Det kan være, at du har drevet en lokal butik gennem en årrække og gerne vil sælge varer/ydelser til en bredere geografisk kundegruppe.

Det kan også være, at du er i tvivl om, hvorvidt du skal starte en lokal butik eller en webshop, og her er webshoppen ofte den billigste og bedste løsning. Der er typisk færre omkostninger, og du binder dig ikke på samme måde.

Vi kan tilbyde dig en webshop, der passer til netop dine behov, og vi ved, at det er vigtigt, at du er tryg ved din leverandør. Vores webshop er på dansk, er bygget af danskere og er tilpasset det danske marked.

Hvis du vil vide mere om de overvejelser samt forberedelser, du skal gøre dig vedrørende opstart af webshop, er du velkommen til at kontakte os her.

Webshop integration

Når du køber en webshop, er det vigtigt, at den kan integrere eller spiltle sammen med dine eksisterende systemer. Det kan eksempelvis være dit økonomisystem eller dine leverandører.

Fordi vores webshop er baseret på vores CMS system, der er modulopbygget, vil vi altid være i stand til at lave et modul, der passer til netop din leverandør, dit økonomisystem eller andre behov. Læs for eksempel om vores integration med gængse økonomisystemer.
 

Webshop hosting

Vi ved, at en webshop kan være dit levebrød, og at nedetid på få timer kan påvirke din indtjening, forretning og ry. Derfor bruger vi yderst kraftige maskiner og har en forbindelse, som giver en hurtig fornemmelse for kunderne, der besøger din webshop.
Vores webshop bliver hostet på professionel server-setup i topsikrede lokaler i Danmark. Hvis du vil vide mere om vores hosting, kan du læse om det her.
 

Demo webshop

Hvis du ønsker at se vores webshop og dens funktionalitet, kan du sende os en mail på info@tigermedia.dk. Så vil vi ringe dig op og informere dig om login-informationerne til vores demo webshop.

Et eksempel på en webshop baseret på vores system indenfor hudpleje kan du se ved at følge linket. 
 

Webshop optimering

'Optimering' er et meget anvendt udtryk inden for hjemmesider og i særdeleshed også inden for webshops. Det dækker typisk over to større kategorier; konverteringsoptimering og søgemaskineoptimering.

Konverteringsoptimering er aktiviteten at 'forhøje antallet af besøgende', der bliver til kunder i din webshop. Det kan gøres på mange måder - som eksempelvis ved at forenkle bestillingsprocessen; fortælle kunden om returret, sikkerhed og lignende. Ofte er det de små ting, der gør den store forskel. Vi arbejder med webshops hver dag, og vi ser, hvad der virker og omvendt. Derfor kan du undgå en masse begynderfejl ved at lade os vejlede samt assistere dig i dit arbejde med webshoppen.

Søgemaskineoptimering drejer sig om at få din webshop, dens kategorier samt produkter højere op i søgeresultaterne på Google. Søgemaskineoptimering dækker blandt andet over aktiviteter såsom tekstforfatning, struktur, links internt i webshoppen og links til din webshop fra eksterne hjemmesider.

Overordnet går både konverteringsoptimering og søgemaskineoptimering hånd i hånd. Det nytter ikke noget at få en masse besøgende, hvis webshoppen ikke sælger, og modsat vil de færreste have en konverteringsvenlig webshop, hvis der ingen besøgende er.
TigerCMS
CMS - smart og fleksibelt
system til din hjemmeside.
TigerShop
Webshop - fleksibelt, bruger-
venligt, nemt og enkelt.
Support
Har du brug for hjælp til vores
system - kontakt os nu.
Referencer
Vi har mange tilfredse kunder.
Se vores udvalgte referencer.