Webshops med salg for øje

Med over 14 års erfaring er vi din kompetente samarbejdspartner, når der skal udvikles webshops, der er optimeret til salg. Vi er et stærkt hold af udviklere, som altid tager udgangspunkt i dine ønsker og behov.
Det kan være en jungle at finde den rigtige webshopløsning. Der er mange udbydere, systemer, integrationer og valg, der skal tages. Tiger Media A/S er med dig hele vejen fra idé til design, opsætning og go-live. Vi rådgiver dig løbende gennem processen, når der skal tages valg omkring betalingsgateways, integreringer og fragtløsninger. Få en succesrig forretning med en løsning fra Tiger Media A/S, hvor vi laver professionelle webshops med afsætning i fokus. Vi er dit kreative webbureau, der gennem et tæt og tillidsfuldt samarbejde udvikler den webshop, der passer til dine specifikke behov.

Skal jeg vælge en webshop fra TigerShop eller WooCommerce?

Vi udarbejder løsningen i det system, der passer bedst til jeres produkter, ønsker og tanker.

Skal du vælge WordPress eller TigerCMS?

TigerSHOP er vores eget system, der er udviklet gennem de seneste 13 år. Her bliver hver løsning målrettet til den enkelte kunde. Vi tilbyder en webshop, der passer til netop dine behov, og vi ved, det er vigtigt, du er tryg ved din leverandør. Vores grafikere udvikler – sammen med dig – et professionelt design med afsætning for øje. Shoppen bliver konverteringsoptimeret og gjort klar til søgemaskineoptimering, så den performer på bedste vis.

Vi udvikler din webshop til succes

Løsninger fra Tiger Media A/S vokser sammen med din succes. Det betyder, at du ikke behøver betale for mere funktionalitet, end dine nuværende behov er til. Hvis behovene vokser, udvider vi bare din løsning.

WordPress webshop med WooCommerce

Vi tilbyder også WordPress-løsninger til virksomheder, der ønsker et udbredt open source system med fokus på det visuelle udtryk.

Vi tilbyder to løsninger inden for WordPress:

Løsning 1: WordPress tilbyder flere 1000 skabeloner, og vi finder sammen en, du godt kan lide. Herefter justeres den, så den passer til dine behov. Vi gør løsningen levende og tilbyder custom-made materiale (foto/video), så din webshop bliver personliggjort til din virksomhed.

Løsning 2: Vi designer en skabelon fra bunden ud fra dine behov, tanker og ønsker. Løsningen bliver skræddersyet med alle de funktionaliteter, der er brug for samt et professionelt design, der har afsætning for øje. Løsningen bliver responsiv, googleoptimeret med SSL-certifikat, der viser dine kunder, at de sikkert kan handle hos dig.

Sikker hosting af WordPress løsninger

Hvis I vælger en WordPress webshop, hoster vi løsningen. Her holder Tiger Media A/S altid webshoppen up-to-date med de seneste opdateringer, opretholder en bundsolid drift og topsikret servermiljø.

Du får en brugervenlig webshop med afsætning for øje

Uanset system, kan vi skabe en løsning, der er brugervenlig og overskuelig. Vi har i alle vores løsninger fokus på læsevenlighed, enkelthed, funktionalitet, brugervenlighed, tilgængelighed og troværdighed for at skabe de bedste vilkår for en webshop med afsætning for øje.

Vi tilbyder undervisning i systemet og ubegrænset support

Som kunde hos webbureau Tiger Media A/S er det vigtigt, at du føler dig tryg ved at handle med os og tryg ved at benytte vores webløsninger/produkter. Derfor er vi natuligvis altid parate til at hjælpe, hvis du har problemer.

Driftsikker hosting

Vi ved, at nedetid på få timer kan påvirke din indtjening, forretning og ry. Derfor bruger vi yderst kraftige maskiner og har en forbindelse, som giver en hurtig fornemmelse for kunderne, der besøger din webshop. Vores webshop bliver hostet på et professionelt server-setup i topsikrede lokaler i Danmark. Læs mere om det her.

Spar penge og ressourcer på en webshop med mange integrationsmuligheder

Når du køber en webshop, er det vigtigt, den kan integreres med dine eksisterende systemer. Med integration til økonomisystemet slipper I for dobbeltarbejde og ressourcespild.

Med økonomisystemet undgår I at nedregulere jeres lager manuelt efter webshopsalg og undgår samtidig at bogføre betalinger fra debitorer manuelt. Alle data fra jeres økonomisystem integreres direkte til jeres webshop.

Case:

Responsiv og brugervenlig webshop til Minimum

Er du interesseret i at høre mere?
Kontakt os på mail eller ring på

 Telefon 96 500 300