Blog | Webmail | Support | Start Fjernsupport

Bliv kontaktet

Eller kontakt os allerede idag, og hør mere om dine muligheder

 
Firmanavn:

Navn:

Telefon:

 

Integrér din webshop med økonomisystemet

Det er både enkelt, hurtigt og nemt - og så slipper I for dobbeltarbejde. TigerShop kan integreres med jeres økonomisystem, og vi understøtter systemer som eksempelvis Microsoft C5, e-conomic, Navision og Axapta.

Med økonomisystemet undgår I at nedregulere jeres lager manuelt efter webshopsalg og undgår samtidig at bogføre betalinger fra debitorer manuelt. Alle data fra jeres økonomisystem integreres direkte til jeres webshop.

Lad os integrere jeres webshop med et økonomisystem og spar både ressourcer samt penge!

Har I allerede en TigerShop - uden økonomisystem?
 
Tiger Media A/S kan med lethed integrere økonomisystemer som C5 og e-conomic i jeres nuværende TigerShop. Forskellen gør, at I får frigivet ressourcer ved kundeordrer grundet mindre tastearbejde i økonomisystemet. Når en kunde handler i jeres webshop, vil der opstå en automatisk opdatering på kundens debitorkort i økonomisystemet. Hvis der er tale om en ny kunde, konverteres alle oplysninger også til økonomisystemet. Altså bliver alle transaktioner integreret direkte til jeres økonomisystem.

Få en webshop løsning med integration til eksempelvis C5, e-conomic, Navision eller Axapta - kontakt os gerne på telefon 96 500 300 eller info@tigermedia.dk for en uddybende snak og et uforpligtende tilbud.  
TigerCMS
CMS - smart og fleksibelt
system til din hjemmeside.
TigerShop
Webshop - fleksibelt, bruger-
venligt, nemt og enkelt.
Support
Har du brug for hjælp til vores
system - kontakt os nu.
Referencer
Vi har mange tilfredse kunder.
Se vores udvalgte referencer.