Blog | Webmail | Support | Start Fjernsupport

Tilfredshedsvurdering til din webshop


Spekulerer du tit over, hvad dine kunder mon tænker om din webshop? Er den nem at finde online? Er webshoppen bruger- og læservenlig nok? Er dine produkter tilfredsstillende efter dine kunders ønsker og behov? Med et tilkøb af tilfredshedsvurdering til kvitteringssiden på din webshop, kan du nemt finde ud af, hvad dine kunder mener. 

 

Tiger Media A/S tilbyder alle nuværende og fremtidige webshop-kunder et tilkøb til TigerShop, hvor du får indsigt i, hvad dine kunder tænker og mener om din webshop gennem konstruktiv feedback.

En tilfredshedsvurdering er en oplagt mulighed for, at du med fordel kan gøre brug af dine kunders forslag til eventuelle forbedringer. Dine kunder er de bedste kritikere, når det kommer til din webshop, og deres ord er værd at medregne, når der skal tænkes i nye baner. 

Med tilkøb af tilfredshedsvurdering til TigerShop får du:

  • Mulighed for feedback fra kunder - både positivt og negativt
  • Kvitteringssiden bruges konstruktivt til din fordel
  • Det er en nem måde at indsamle brugbart data


Du får indsigt i mobil-, læser- og brugervenlighed ​
Er webshoppen nem at navigere i? Er webshoppen mobilvenlig til de kunder, som bruger tablet eller smartphone? Er tekst reduceret til det absolut vigtigste, og er det overskueligt sat op?

Du får indsigt i produktrelevans og produktkvalitet
Er udvalget af produkter tilfredsstillende ud fra kunders ønsker og behov? Finde de altid noget, de kan bruge? Er priserne overkommelige? Lever kvaliteten op til prisen?

Du får indsigt i mulige SEO-forbedringer
Er I nemme at finde på Google? Er der steder, hvor I kan forbedre jer, så jeres placering på Google forbedres? Hvor har kunderne hørt om jer? Hvilke ord har de fundet jer på via Google?

 

Prisen for tilkøb af tilfredshedsvurdering til din webshop er fra kun 999,- + moms


 

Ønsker du at høre mere, kan du kontakte os her.

TigerCMS
CMS - smart og fleksibelt
system til din hjemmeside.
TigerShop
Webshop - fleksibelt, bruger-
venligt, nemt og enkelt.
Support
Har du brug for hjælp til vores
system - kontakt os nu.
Referencer
Vi har mange tilfredse kunder.
Se vores udvalgte referencer.