Webudvikling

Vi leverer alle typer webløsninger - store som små. Uanset om du vil have en visitkort-hjemmeside, store integrationer og udvidelser eller en specialudviklet funktionalitet, så er vi din kompetente samarbejdspartner. Vi sætter en ære i at dække dit behov.

Webløsninger der giver pote! 

Alle vores produkter er med til at gøre din hverdag lettere! Vi har specialiseret os i at udvikle brugervenlige internetløsninger, således det er let, enkelt og overskueligt for dig at vedligeholde din løsning fra os. 

Vi har et stærkt hold af udviklere i ryggen, som altid tager udgangspunkt i dine ønsker og behov. Vores speciale er nemlig at være kreativ på dine og dit websites vegne. Uanset hvilket af vores CMS systemer du vælger, vil du få en værdiskabende og sælgende hjemmeside skræddersyet individuelt til netop dine ønsker. 

smart og fleksibelt CMS til at vedligeholde din hjemmeside

Med TigerCMS® kan du opdatere din hjemmeside i løbet af ganske få minutter ved hjælp af den brugervenlige administrationsside.
Administrationssiden kan tilgås døgnet rundt, uanset om du befinder dig i Kina, USA eller Danmark. For dig som kunde betyder det en utrolig fleksibilitet - du skal blot have en computer med internet-adgang.

Det styrker desuden din kundeservice væsentligt, da du altid har mulighed for at kunne holde dine kunder opdateret med nyeste nyt via din hjemmeside. Tid er penge, og tid er netop også noget, du sparer ved at vælge en TigerCMS® løsning.

Case:

Nyt webdesign til Advokatfirmaet.dk

Er du interesseret i at høre mere? Kontakt os på mail eller ring på

Telefon 96 500 300

Øg konverteringerne med en professionel hjemmeside 

Vil du gerne have en hjemmeside med høj konvertingsrate og et responsivt webdesign, så lad os hjælpe dig med at udviklet den rette webløsning til netop din virksomhed. Vi er et full-service webbureau, som har stor indsigt i, hvordan en ny, professionel hjemmeside skal optimeres på bedst mulig vis med fokus på både SEO, design, film og UX.

 

Har du styr på din digitale strategi? 

Når vi skal udvikle en professionel hjemmeside, så forholder vi os altid til din virksomheds strategi og målsætninger. Din hjemmeside er nemlig et led i en række aktiviteter, som skal få dig derhen, hvor du ønsker, ved at løfte din forretning til det næste niveau.