SHOPWARE

Med Shopware får du en skalerbar webshop med maksimal fleksibilitet.

Det er den optimale løsning, hvis du ønsker en side, som er nem og ligetil.

 

Platformen giver dig mange muligheder, og den er samtidig enormt brugervenlig. På platformen kan du nemt arbejde på din webshops indhold og få gavn af systemets funktionalitet og fleksibilitet.  Shopware er den optimale løsning for dig, hvis du: vægter brugervenlighed højt vil have mange muligheder for at arbejde med content.

SHOPWARE - EN OPEN SOURCE WEBSHOP

Shopware er en open source webshopløsning. Det vil sige, at deres software og moduler ikke er krypteret. Du har dermed fuld adgang til hele systemet, og der ikke er begrænsninger for, hvad du kan gøre med din webshop. 

Det giver dig fleksibilitet til at tilpasse din handelsplatform til dit brand og dine specifikke præferencer. Du kan bl.a. ændre i platformen, rette fejl og udvide eksisterende moduler til dine specifikke behov. 
Der er også understøttelse til søgemaskineoptimering, så din side kan rangere højere på Google. Kunne du tænke dig at ligge nr. 1 på Google, kan vi også hjælpe dig med det. 
 

OM SHOPWARE

Shopware er open source software, som er lavet i Tyskland. Siden stiftelsen i 2004 er deres platform blevet markedslederen på det tyske marked med over 45.000 tyske webshops. De seneste år er dette system blevet et seriøst alternativ til Magento. Systemet har et stort community af udviklere, som indtil videre har lavet over 4.000 plugins samt hundredvis af temaer til gavn for platformens mange brugere. 

Der kommer jævnligt nye opdateringer, som optimerer de eksisterende funktioner eller tilføjer nye. Over 20 % af virksomhedens indtægter bliver dedikeret til deres udviklingsafdeling, så Shopware konstant kan styrke deres position som en af de førende webshopløsninger. 

Alle opdateringer bliver grundigt testet, inden de bliver lanceret. Der bliver foretaget manuelle tjek af alle plugins og moduler, inden de bliver en del af det officielle system. 

Hos Tiger Media A/S får du en webshopløsning med Shopware 6. Dette system er bygget fra bunden og baseret på effektive, moderne teknologier såsom Symfony og Vue.js. Det giver dig sublim hastighed i både frontend og backend. Med en skalerbar platform, der konstant er i udvikling, kan du bruge systemet i mange år. Det er en af grundene til, at dette system er et af de hurtigst voksende på markedet.

SHOPWARE WEBSHOP FEATURES

Drag & drop editor

I Shopware er der en indbygget drag & drop editor, som gør det let for dig at oprette nye sider og lave produktskabeloner. Når du bruger den, får du et visuelt preview af, hvordan en side kommer til at se ud, mens du opsætter den.

Du kan nemt ændre og tilføje tekst, billeder, videoer og andet på allerede eksisterende sider. Editoren giver dig mange muligheder for at lave en flot webshop med brandrelateret content, som besøgende gerne vil handle på. 

International webshop

Internationalisering er en integreret del af Shopware. Dermed bliver din sides hastighed ikke sænket, når du vil sælge dine produkter til flere lande. Platformens brugervenlige backend findes i flere forskellige sprog, og der er et indbygget oversættelsesmodul, så du kan oversætte produkttekster og grafiske elementer direkte i backend. Du kan også tilføje flere sprog, hvis du har brug for det. 
 

Gruppering af produkter og kunder

På Shopware kan du målrette dit indhold til forskellige målgrupper ved at lave grupperinger af dine kunder, som tidligere har handlet på din webshop.Du kan fx oprette en gruppering af kunder, som har købt et par sko. Når de vender tilbage på din side, kan du med grupperingen vise dem relevante eller lignende produkter og forhåbentligt sikre dig endnu et salg. 

Grupperingen af kunder kan du også bruge til at lave målrettede nyhedsbreve, hvor indholdet bliver tilpasset til kunderne baseret på deres købsadfærd. Du kan som standard oprette forskellige tilpassede kundegrupper, som du kan give adgang til forskellige produkter, kategorier eller priser. Det betyder, at du kan sælge både til privat og erhverv fra den samme platform.

WEBSHOP INTEGRATION MED ERP-SYSTEM

En webshop baseret på Shopware kan nemt integreres med dit ERP-system. Vælger du en side med fuld ERP-integration, får du integration af følgende:

  • Produkter
  • Ordrer
  • Kunder
  • Fakturaer


Du sparer dermed mange timers arbejde, fordi du slipper for selv at opdatere al denne information manuelt i dit ERP-system og på din webshop.

Kunne du tænke dig en løsning, hvor alle integrationer arbejder dynamisk sammen, så anbefaler vi Lagersystem.dk.
Det unikke ved Lagersystem er, at deres håndscannere sender data til det cloudbaserede lagerstyringsprogram, der fungerer som bindeled mellem din webshop, økonomisystem, fragtsystem og betalingsplatforme.

VIL DU HAVE EN SHOPWARE DEMO?

Er du interesseret i ny webshopløsning, står vi klar til at hjælpe dig med at tage din webshop til det næste niveau. Kontakt Michael Sørensen  for at få en Shopware demo, så du kan se, hvordan systemet fungerer.

Michael Sørensen

Email: ms@tigermedia.dk

Telefon: 29810525

 

Vi ser frem til at høre fra dig. 

Dit fulde navn:

Telefonummer:

Mailadresse:


Skriv din besked