SSL-certifikat

Vis dine kunder og besøgende at din virksomheds hjemmeside er sikker

Beskyt dine besøgende med en pålidelig hjemmeside/webshop og få SEO-point

Er du ejer af en hjemmeside eller webshop, og ønsker du, at det skal være trygt og sikkert for dine kunder at være besøgende? Med et SSL Certifikat forsikrer du, at dine besøgende befinder sig på en sikker side, og at din hjemmeside eller webshop lever op til de sikkerhedsmæssige krav. Samtidig får du et skulderklap af Google med et SEO-boost.

SSL Certifikatet bør integreres af alle virksomheder med hjemmesider og webshops, som ønsker at beskytte og kryptere kommunikationen mellem webserveren og besøgende kunder.

Certifikatet sikrer, at al information kun kan læses af afsender og modtager, og at der ikke er mulighed for, at andre kan opsnappe tråden og udnytte den til andre formål. Google anbefaler, at alle hjemmesider og webshops har SSL Certifikat, og derfor bliver du belønnet med point, som potentielt kan give dig en bedre rangering i Googles søgemaskiner.

Når du har SSL Certifikat integreret, vil det blive vist med en grøn hængelås i URL'en (adresselinjen) enten med eller uden dit virksomhedsnavn. Hvis du ikke har SSL integreret kan der i URL stå 'Ikke sikker' og 'Indtastninger her kan aflyttes', som er seneste tiltag fra Google Chrome og Firefox for at lægge pres på hjemmeside- og webshop ejere til at øge sikkerheden overfor forbrugerne.

Med et SSL Certifikat får du:

  • Øget sikkerhed for din hjemmesides og/eller webshops SEO-mæssige fordele, da Google ønsker, at alle hjemmesider og webshops skal have et certifikat
  • Sikkerhed og tryghed for de besøgende, som giver bedre konverteringsrater
  • Ingen kan opsnappe og udnytte trafikken til og fra din hjemmeside og/-eller webshop
  • Konkurrencefordel - da kunder vil vælge din hjemmeside eller webshop frem for andre

Pris

Prisen for Standard Validated SSL er 950,- i oprettelse og 39,-/md. i abonnement. Prisen for EV Certifikat med virksomhedsnavn i URL er 950,- i oprettelse + 2.280,- i ekstraoprettelse og 39,-/md. i abonnement.

Der er ingen sikkerhedsmæssige forskelle på de to certifikater. Det afhænger derfor ene og alene af, om du ønsker dit virksomhedsnavn synligt eller ej.

Kontakt

Har du lyst til at høre mere om SSL Certifikatet eller få det integreret på din hjemmeside eller webshop, er du velkommen til at kontakte os på mm@tigermedia.dk.