WordPress-webshop, der sætter kulør på hverdagen

Handdyed by Charlotte Spagner 

Velkommen ind i Handdyed.dks univers, hvor kreativiteten spirer og der ikke er grænser for de kreationer, der kan skabes. Garnet er håndfarvet i små portioner i Charlottes farvestudio her i Nordjylland.

Synergi mellem hjemmeside og webshop

Handdyed.dk er opdelt i to menuer, til højre er shop-delen og til venstre er hjemmeside-delen, hvor man finder endnu mere information om Charlotte Spagner og hendes tanker bag Handdyed. I webshopdelen er der fokus på de forskellige garnkvaliteter og især på de færdige produkter, der kan skabes med garnet. Det vises med store billeder, der skaber et kreativt og inspirerende univers.
 

En fleksibel webshop med WooCommerce med to sproglag

Hjemmesiden er gjort klar til internationalt salg med dansk og engelsk sproglag samt betalingsgateway, der modtager internationale kort. Derudover kan shoppen både bruges med fysiske og digitale produkter, som Charlotte benytter til f.eks. opskrifter på strik, som man kan downloade gratis og modtage i sin indbakke kort tid efter.
 

Optimeret til øget synlighed i et brugervenlig CMS-system

Handdyeds webshop er optimeret til at skabe øget online synlighed med SEO samt et designinterface til shoppens målgruppe.

Du kan besøge Handdyed by Charlotte Spagners hjemmeside lige herTilbage til oversigten