Hosting

Professionel og driftsikker hosting
af webløsninger

Opnå maksimal sikkerhed og undgå nedetid med driftssikker web hosting.

Sikker hosting

Sikker web hosting er enormt vigtigt for din forretnings succes. Du risikerer nemlig at miste omsætning, hvis besøgende ikke kan få adgang til din side, fordi de i stedet går over til en af dine konkurrenter.

Du kan sørge for, at dit website altid er tilgængeligt for dine kunder med professionel web hosting med Tiger Medias virtualiserede servermiljø, som bliver overvåget 24 timer i døgnet.

Det giver dig et lynhurtigt og driftssikkert website, og du skal kun bruge få ressourcer på at sikre din sides stabilitet. Det frigiver kapacitet, som du i stedet kan bruge på andre vækstskabende tiltag.

Web hosting

Hvad er
web hosting?

Web hosting er en it-service, som gør det muligt at gøre et website tilgængeligt på Internettet.

Med hosting får man en plads på en webserver, hvor et websites filer og data uploades, før det bliver tilgængeligt på Internettet.

Webservere kan ligge i et privat datacenter eller i en public cloud, som bliver administreret af hosting udbydere. Disse udbydere sikrer, at den nødvendige båndbredde er til rådighed og tilbyder udover serverplads også sikkerhed, vedligeholdelse samt support.

99,95%
garanteret oppetid

Du er garanteret en oppetid på 99,95%, da vi har tegnet en Platin SLA med hosting datacenter leverandøren team.blue.

team.blue er et af Danmarks største hostingselskaber. Virksomheden er en af de få leverandører, der har en ISO 27001-certificering. Derudover er de under IT-revision af EY (ISAE 3402 type 2). Er uheldet ude, får du gavn af en hurtig reaktionstid, som oftest er på under 10 minutter. Fejlfinding for at identificere og løse problemet starter indenfor 30 minutter.

Du får adgang til en døgnbemandet vagttelefon med en tilknyttet servicemedarbejder. Derudover får du også 2 teknikere til rådighed, som hjælper dig med at gøre din side tilgængelig igen så hurtigt som muligt.

Web hosting med livrem og seler

Hos Tiger Media går vi med livrem og seler, når det gælder backups af din side. Du får derfor sikkerhedskopier på flere plan af både dine egne data og dine kundedata.

Derudover får du mange dages retention af dit website, da alle dine backups er differential/incremential. Det gælder uanset hvilket system, du bruger. Du får blandt andet:

  • 7 dages retention på Veeam VM image backup via natlige snapshots
  • 10 dages retention på backup af dine filer
  • Fil backup time for time (seneste døgn bagud)
  • 60 dages retention på SQL database med natlig backup
  • 10 dages retention på dine mailkonti
  • 2 daglige yderligere backups og opdatering af alle WP installationer.

Digital førstehjælp - i alle døgnets timer

Som kunde har du også mulighed for at benytte dig af vores backup infrastruktur. Vores support hjælper dig med at genskabe dine data inden for de ovenstående tidsrammer for retention.

Tiger Media driver en vagttelefon, der er åben udenfor kontortid. Telefonen er bemandet året rundt 24/7, og dækker både hosting og webplatformsdrift. Såfremt der skulle opstå fejl i platformen eller utilgængelighed på dit site, kan du kontakte vores vagttelefon. Det er uden omkostning at kontakte denne såfremt fejlen ligger hos Tiger Media A/S.

Det kan være til stor nytte for dig, hvis en af dine medarbejdere ved en fejl kommer til at slette for eksempel:

  • kataloger
  • prislister
  • emails
  • anden vigtig data
 

Skulle uheldet være ude, og du oplever driftkritiske fejl i platformen eller utilgængelighed på dit website, har vi en vagttelefon, hvor du kan hente hjælp 24/7.

Tak for din interesse

Du vil blive kontaktet hurtigst muligt