Om os

Webbureau i Aalborg

  Tiger Media A/S er et webbureau og online marketing-bureau i Nordjylland. Vi
hjælper med alt fra webløsninger til digital kommunikation på tværs af alle dine platforme. 

Vi er specialister i web- og digitale marketing-løsninger

 Hos Tiger Media A/S hjælper vi virksomheder til større synlighed gennem et tæt og tillidsfuldt samarbejde. Vi har siden 2005 leveret professionelle hjemmesider, webshops, skarp tekstforfatning, sælgende e-mail marketing, succesfuld social media marketing, skræddersyet undervisning og meget, meget mere til hele Danmark.

Web- og marketingbureau, der leverer hele pakken

 Det er ikke nok at have en god idé eller en flot hjemmeside – det skal også markedsføres, og ligeså skal dine produkter/ydelser. Vi rådgiver dig til at bruge dit markedsføringsbudget på de rette områder, og vi har stor erfaring med både B2B- og B2C-virksomheder.

Vi stræber altid efter den bedste løsning og gør alt for at være frontløbere inden for vores felt. Vi er det kreative web bureau, der vender og drejer flere forskellige løsningsmodeller til hvert enkelt projekt, inden kursen lægges fast. Vi giver ikke op før, vi sammen har fundet den bedste løsning for dig og din virksomhed!

Faglig stolthed og kun den bedste arbejdskraft til dig som kunde

 Vi er et hold af dedikerede specialister, der sammen med dig udvikler den bedste løsning til virksomhedens behov. Brug os som jeres marketingafdeling, eller oprust med et stærkt samarbejde. Vores styrke ligger i vores højtkvalificerede medarbejdere, som altid står parat til at hjælpe dig videre. Selvom vores hovedkontor ligger i Aalborg, har vi kunder fordelt i hele landet, og vi besøger gerne jer, så vi kan få den bedste forståelse for jeres DNA.

Tak for din interesse

Du vil blive kontaktet hurtigst muligt