Databehandleraftale

Databehandleraftale

Behandler du personoplysninger på dit website / webshop hos Tiger Media A/S, dvs. registrerer du dine besøgendes e-mailadresser eller lignende, har du brug for at lave en separat databehandleraftale med Tiger Media A/S.

Hvorfor databehandleraftale

En databehandleraftale er en bindende kontrakt, som skal være skriftlig og skal opbevares elektronisk. Aftalen skal indeholde instruks om, hvordan vi som databehandler skal behandle de oplysninger, vi håndterer på jeres vegne. Databehandleraftalen er altså jeres dokumentation for, at vi som databehandler sikrer, at persondata bliver behandlet korrekt og sikkert, og at du for eksempel får besked, hvis der er mistanke om sikkerhedsbrud.

Hvad er personoplysninger?

Alt, der kan lede til identifikationen af en person, er som udgangspunkt persondata. Eksempelvis navn, adresse, fødselsdato, telefonnummer, e-mailadresse, IP-adresse, lokaliseringsdata, onlineidentifikator (cookies), betalingsinformationer, historik over tidligere køb, oplysning om hvilke varer en person har klikket på, fotos, billeder med personer og meget mere.

Eksempel

Du har en kontaktformular på din hjemmeside, hvor dine kunder kan henvende sig. Eller ejer du en webshop og modtager en kundes adresse i webshoppen for at kunne levere en vare. I begge disse tilfælde behandler du andre personers data.

Er du i tvivl?

På Datatilsynets hjemmeside kan du finde guides, vejledninger og skabeloner. Dem kan du finde her!

Vi har for at hjælpe dig udformet en standard databehandleraftale, som du kan bruge. Den er selvfølgelig i overensstemmelse med Datatilsynets anbefalinger.  

Er du interesseret i at høre mere?
Kontakt os på mail eller ring

Er du interesseret i ny webshopløsning, står vi klar til at hjælpe dig med at tage din webshop eller hjemmeside til det næste niveau.

Michael Sørensen

Email: ms@tigermedia.dk
Telefon: 29810525

Bliv kontaktet af Tiger Media

Tak for din interesse

Du vil blive kontaktet hurtigst muligt