Databehandleraftale

Behandler du personoplysninger på dit website / webshop hos Tiger Media A/S, dvs. registrerer du dine besøgendes e-mailadresser eller lignende, har du brug for at lave en separat databehandleraftale med Tiger Media A/S.

Hvorfor databehandleraftale

En databehandleraftale er en bindende kontrakt, som skal være skriftlig og skal opbevares elektronisk. Aftalen skal indeholde instruks om, hvordan vi som databehandler skal behandle de oplysninger, vi håndterer på jeres vegne. Databehandleraftalen er altså jeres dokumentation for, at vi som databehandler sikrer, at persondata bliver behandlet korrekt og sikkert, og at du for eksempel får besked, hvis der er mistanke om sikkerhedsbrud.

Hvad er personoplysninger?

Alt, der kan lede til identifikationen af en person, er som udgangspunkt persondata. Eksempelvis navn, adresse, fødselsdato, telefonnummer, e-mailadresse, IP-adresse, lokaliseringsdata, onlineidentifikator (cookies), betalingsinformationer, historik over tidligere køb, oplysning om hvilke varer en person har klikket på, fotos, billeder med personer og meget mere.

Eksempel

Du har en kontaktformular på din hjemmeside, hvor dine kunder kan henvende sig. Eller ejer du en webshop og modtager en kundes adresse i webshoppen for at kunne levere en vare. I begge disse tilfælde behandler du andre personers data.

Er du i tvivl?

På Datatilsynets hjemmeside kan du finde guides, vejledninger og skabeloner. Dem kan du finde her!

Vi har for at hjælpe dig udformet en standard databehandleraftale, som du kan bruge. Den er selvfølgelig i overensstemmelse med Datatilsynets anbefalinger. Du kan hente databehandleraftalen og underskrive den her

Er du interesseret i at høre mere?
Kontakt os på mail eller ring på

 Telefon 96 500 300