Websites

Få et salgsstærkt website og boost jeres omsætning

Skab fremtidssikret vækst med et website, der genererer leads

og konverterer besøgende til kunder.

72% af alle B2B køb starter digitalt i dag. Over 60% af al internettrafik kommer fra mobiltelefoner. En stærk digital tilstedeværelse er dermed nødvendig for at bevare konkurrenceevnen i et stadig mere og mere digitaliseret samfund.

Jeres website skal afspejle, hvem I er som virksomhed, og hvad I tilbyder jeres kunder. Ved tydeligt at formidle, hvordan I skaber værdi, vil jeres website arbejde for jer ved at konvertere besøgende til kunder.

Tiger Media udvikler fremtidssikrede websites specifikt målrettet til netop jeres målgruppe med salg og omsætning for øje. Uanset størrelsen på jeres virksomhed vil vi kunne udarbejde en ny hjemmeside for jer.

Jeres website er ofte jeres kunders første indtryk af jer. Derfor er det vigtigt, at I fremstår professionelle og med klar kommunikation. Få en hjemmeside, der viser jeres værdier og produkter.

Vær top-of-mind med et website, der gør jer synlige

Hos Tiger Media har vi specialiseret os i hjemmesidedesign, der har til formål at gøre jeres virksomhed synlige overfor jeres kunder – både eksisterende og nye.

Om I er en større virksomhed med 1.000 ansatte, eller om I er 5 ansatte, så er jeres website jeres kunders vindue ind til jer. Derfor er et professionelt website en nødvendighed i alle brancher.

Vi udvikler WordPress hjemmesider fra vores adresse i Aalborg ud fra jeres DNA. Vores løsninger kan skræddersys til jer ud fra jeres specifikke behov og forretningsmodel.

Er et website nødvendigt for alle brancher?

Det korte svar på dette spørgsmål er “Ja”. Alle virksomheder, uanset størrelse og branche, bør have et website.

Ønsker l for eksempel:

Hvis I kan svare ja til bare nogle af spørgsmålene foroven, er en digital tilstedeværelse en nødvendighed.

Hvordan kan et website generere relevante leads?

Verden bliver mere og mere digitaliseret, og virksomheder skal følge med i denne udvikling. Uanset branche og størrelse. 

Med et website, der er optimeret til at generere relevante leads, kan I automatisere salgsprocesser, som førhen er blevet brugt mange ressourcer på.

Når en kunde kommer ind på jeres website, kan I for eksempel indsamle:

Alt sammen handlinger, der øger virksomhedens kundegrundlag og dermed bundlinje. Med et gennemarbejdet og søgemaskineoptimeret website viser I, at I følger med tiden.

Branding og kommunikation

Få en hjemmeside, hvor jeres virksomheds brand er i fokus. Lad vores designere skræddersy et flot visuelt website, der taler direkte til jeres kunder og løser deres behov. Synergien mellem jeres brand og oplevelsen af websitet vil tage jeres kommunikation til nye højder.

Engagerende og spændende indhold vil give jeres kunder inspiration og hjælpe dem med at se, hvordan I kan løse deres problemer. Eksempler på indhold kan være:

Tekst

Billeder

Video

Produkter

Grafik

Få et fremtidssikret website med responsivt design

Over 60% af al internettrafik kommer fra mobiltelefoner. Det vil sige, at der er høj sandsynlighed for, at også jeres kunder på et tidspunkt vil besøge jeres website med en mobiltelefon eller en tablet. Derfor er det vigtigt med en responsiv hjemmeside.

Det responsive design lader jeres website tage sig bedst muligt ud, uanset om jeres kunder besøger jer fra en computer eller fra mobilen. Et responsivt design laves til:

Lad Tiger Media være jeres digitale partner

På samme måde som jeres spidskompetencer ligger inden for lige præcis jeres branche, så er vi også eksperter inden for vores fag.

Vi udvikler websites, der engagerer, inspirerer og konverterer jeres besøgende og gør dem til loyale kunder. Vores udviklere implementerer de nyeste systemer, så jeres website er fremtidssikret.

Vi er specialister inden for både simple setups og større integrationer. Efterspørger I specielle funktioner til et website, kan vores agile team hurtigt udvikle det til jer.

Med Tiger Media som digital partner er I sikret et website, der performer optimalt.

Vi har hjulpet

No data was found

Tak for din interesse

Du vil blive kontaktet hurtigst muligt