Websites

Websites, der øger dit salg

Få et fremtidssikret website, der genererer leads
og skaber vækst i din omsætning.

En hjemmeside er ikke bare et digitalt visitkort. Den skal skabe værdi for forretningen ved at konvertere målgruppe og besøgende til kunder.

En kundes første interaktion med din virksomhed starter for det meste på dit website. Din side danner derfor ofte førstehåndsindtrykket hos dine kunder. 

Derfor er det vigtigt, de får en god User Experience. Men det ultimative website formår udover dette også at opfordre dine besøgende til at foretage den handling, du vil have dem til.

Brugervenlighed og fleksiblitet

Et website er med til, at give online tilstedeværelse og mulighed for at blive fundet af potentielle kunder, der søger relevante produkter og tjenester.

Ydermere er det en vigtig del af en virksomheds online strategi, der kan hjælpe med at øge synlighed, skabe forbindelse med kunder og øge salget.

Hos Tiger Media A/S bygger vi vores websites i WordPress CMS og Shopware til e-commerce løsninger hvilket giver en bred vifte af muligheder for, at skræddersy den helt rigtige løsning.

Formål med et website

Virksomheder ønsker en digital tilstedeværelse på Internettet af forskellige årsager.

Uanset hvorfor du vil have en ny hjemmeside, så kan vi hjælpe dig med at skabe den digitale tilstedeværelse, du søger.

Leadgenerering

Når besøgende har vist interesse i din virksomhed på Internettet, har du mulighed for at indsamle information om dem ved hjælp af leadgenerering.

Vil du have flere leads, bør din hjemmeside guide dine besøgende til at lave den handling, du ønsker. Det kan for eksempel være:

Ønsker du mere værdifuld trafik, anbefaler vi, du får vores specialister til at gøre din side endnu mere søgevenlig ved at arbejde med søgemaskineoptimering (SEO).

Visuelt design og brugervenlighed

Vores designere kan udvikle et flot visuelt website, som giver dine besøgende en god User Experience. Vi hjælper dig også med at 

skabe synergi mellem dit brand og dit visuelle udtryk på Internettet, så din side bliver let genkendelig for dine besøgende.

Med flot og interessant indhold kan du give din målgruppe inspiration og konvertere dem til kunder. Eksempler på content kan være:

Tekst

Billeder

Video

Produkter

Grafik

Den gode kundeoplevelse

Dine besøgende kan komme ind på din hjemmeside fra mange forskellige enheder. Derfor er det vigtigt, den bliver udviklet på en måde, der gør det nemt for de besøgende at navigere rundt. Det opnår du med Mobile First.

Med et responsivt design bliver dit website tilpasset til din besøgendes enhed uanset skærmstørrelse. På den måde er du sikker på, din hjemmeside altid ser flot ud.

Responsivt design virker på følgende enheder:

Fordele med Tiger Media som digital partner

Leder du efter et bureau, der kan hjælpe dig med at få et unikt tilpasset website, der lever op til lige præcis dine ønsker?

Hos Tiger Media udvikler vi din webløsning baseret på dine behov. Vores webudviklere implementerer de nyeste systemer, så din side fremtidssikres.

Hvad enten du ønsker et simpelt set-up, større integrationer eller specielle funktioner på din hjemmeside, så kan vi gøre det. Skal vi hjælpe dig med at styrke din online tilstedeværelse, og få dit website til at performe optimalt? Kontakt os i dag og lad os tage en snak.

Vi har hjulpet

No data was found

Tak for din interesse

Du vil blive kontaktet hurtigst muligt