ERP integration

Optimer jeres forretning
med en e-commerce integration med ERP

Få bedre overblik over lagerstatus, forbedret kundeservice og mere effektiv ordrehåndtering med en ERP integration. Med ERP system integration øger I jeres produktivitet, og I får mere nøjagtige data.

En teknologisk løsning med
automatiske processer

Med ERP integrationen kan I eliminere fejl, der opstår ved manuelle processer. Vores ERP løsning overfører data til alle jeres systemer automatisk, og I undgår dermed at spilde dyrebar tid.

Det giver jer mulighed for at bevare overblikket og holde alle medarbejdere opdateret på både lagerstatus og kunderelationer. Med en ERP integration bliver al data automatisk trukket fra hvert system og lagret ét centralt sted.

Derfor er en e-commerce integration med
jeres ERP system nødvendig

En e-commerce integration med jeres ERP system er bydende nødvendig i en effektiv e-commerce forretning. Få mere tid til at fokusere på din kerneforretning ved at:

Hvad er et erp-system?

ERP systemer er et udvidet forretningssystem. ERP står for “Enterprise Resource Planning”, og det er et software system, der hjælper med at integrere og håndtere virksomhedens forskellige processer og data på tværs af afdelinger og funktioner.

Effektiviser jeres virksomhed med mere nøjagtige data

I en digitaliseret verden er data alfa og omega. Jo bedre data I kan indsamle, og jo mere I kan automatisere processerne omkring både dataindsamling og -indtastning, desto bedre kan I arbejde med jeres data.

En e-commerce ERP integration betyder, at I kan fokusere på jeres kerneforretning frem for manuelle processer, der leder til fejl. Fejl, der nemt kan undgås med automatisering via jeres ERP system.

ERP systemet giver jer et bedre work-flow og strømliner jeres operationelle processer. Resultatet bliver en mere effektiv virksomhed med overskud på bundlinjen.

Slip for fejl i bogføringen med automatiske processer

Når I vælger en ERP løsning med e-commerce integration, kan I integrere alle jeres online salgskanaler direkte i ERP systemet, så alle transaktioner, ordrer og lagerbeholdninger kan håndteres på en centraliseret måde. I vil opleve hurtigere bogføring og mere præcise data med vores ERP løsning.

Ved blot at skulle bearbejde jeres data én gang, sørger ERP integrationen for at overføre de korrekte data til de relevante systemer. På den måde elimineres antallet af manuelle opgaver, hvilket fører til et fald i fejl.

E-commerce integration med mange forskellige ERP systemer

Der findes mange forskellige ERP systemer, og vi anbefaler altid fuld ERP integration for at optimere jeres processer så meget som muligt.

Eksempler på ERP systemer, I kan integrere med jeres e-commerce løsning, er:

Når I integrerer både økonomisystemer og komplette ERP løsninger, slipper I for at bearbejde jeres data flere gange. Det betyder, I får mere tid til at optimere på jeres forretning, hvilket mærkes på bundlinjen.

Om I benytter Shopify eller Shopware så findes der et utal af integrationsmuligheder, da det er to af de mest populære og benyttede e-commerce platforme.

Derudover er integrationen skalerbar, hvilket betyder, at jeres ERP-system kan tilpasses og optimeres i takt med jeres virksomheds vækst.

Tak for din interesse

Du vil blive kontaktet hurtigst muligt