Shopify

Skab vækst og øget salg med en Shopify løsning

Shopify er den ukronede konge af e-commerce for SMV’er. Med en Shopify webshop kan I nemt selv tilføje produkter og håndtere alle ordrer.

Hvilken Shopify løsning skal I vælge?

Shopify B2C

Et Shopify website giver jeres kunder en god og brugervenlig oplevelse, når de handler hos jer. Med Shopify kan I hele tiden måle og spore jeres kunders adfærd på websitet og på den måde kan I optimere jeres salg.

Shopify B2B

Jeres webshop skal være mere end bare et produktkatalog for jeres B2B kunder. Det skal være en oplevelse at handle hos jer. En Shopify webshop skaber loyale kunder der vender tilbage gang på gang. 

Hvorfor skal I vælge Shopify?

Shopify er en af de mest populære e-commerce løsninger blandt små og mellemstore virksomheder. Det skyldes ikke mindst, at Shopify er utrolig nemt at komme i gang med at bruge, uanset om I er i B2B eller B2C segmentet.

Shopify er den optimale løsning, hvis I: 

Har I ambitioner om at satse mere på e-commerce i fremtiden? Med et Shopify website kan I styrke jeres digitale tilstedeværelse og tage markedsandele fra jeres konkurrenter. Uanset hvilken branche I henvender jer til, vil en Shopify løsning kunne hjælpe jer til at nå jeres vækstmål.

Som en af de mest brugte e-commerce løsninger på markedet, ved folkene bag Shopify godt, hvad der er vigtigt for de små og mellemstore virksomheder. Deres løsninger er altid optimerede med kunden i fokus, så I kan koncentrere jer om jeres kerneopgaver.

E-commerce løsning der er nem at komme i gang med

Shopify er elsket af små og mellemstore virksomheder over hele verden for deres brugervenlighed. Shopify er designet sådan, at den gennemsnitlige bruger hurtigt kommer i gang med en webshop uden behov for en dyr udvikler. Det er nemt at tilføje nye produkter, oprette rabatter og håndtere betalinger. Med Shopifys drag-and-drop editor kan I klare meget af arbejdet med vedligehold af webshoppen selv.

Understøtter mange former for forretninger

Shopify understøtter mange forskellige typer forretninger. Med et Shopify website kan I sælge både fysiske produkter, digitale produkter eller produkter med dropshipping. Et Shopify website er ideelt til for eksempel skønhedsprodukter, udendørsgrej, tøj, events, gavekort og meget mere.

Smukke og tilpassede temaer til jeres webshop

Med en Shopify løsning får I adgang til over 70 gratis temaer, I kan vælge mellem til jeres webshop. Temaerne er nemme at implementere, og de kan fremvise jeres produkter på smukkeste vis. Fælles for alle temaerne er, at de kan tilpasses lige nøjagtig jeres webshop, så jeres kunder får en unik købsoplevelse hos jer.

Shopify kan integreres med jeres eksisterende systemer

En webshop baseret på Shopify kan nemt integreres med andre systemer, I bruger som for eksempel jeres ERP system. Vælger I en Shopify webshop med fuld ERP-integration, får I integration af følgende:

Denne løsning vil spare jer for mange timers manuelt arbejde, da I slipper for selv at skulle opdatere disse data både i jeres ERP system og i jeres webshop.

Ønsker I en løsning, hvor alle integrationer arbejder dynamisk sammen, så anbefaler vi Lagersystem.dk.

Det unikke ved Lagersystem er, at deres håndscannere sender data til det cloudbaserede lagerstyringsprogram, der fungerer som bindeled mellem jeres webshop, økonomisystem, fragtsystem og betalingsplatforme.

Om Shopify

Shopify er en canadisk virksomhed, der blev stiftet i 2006. Siden dengang er Shopify platformen blevet en af de mest foretrukne e-commerce løsninger for små og mellemstore virksomheder, der ønsker at styrke deres salg med en webshop.

 

Med Shopify kan I integrere alle jeres eksisterende systemer, så I kun har ét sted at opdatere data. Derudover findes der hundredvis af gratis og betalte temaer, som I kan tilpasse jeres unikke stil og produkter. På den måde får jeres kunder en unik oplevelse hos jer, hver gang de handler.

 

Shopify opdateres jævnligt, sådan at eksisterende funktioner optimeres og nye funktioner føjes til.

 

Hos Tiger Media kan vi hjælpe jer med at oprette og tilpasse jeres unikke Shopify webshop, så I efterfølgende nemt og effektivt selv kan håndtere varer og ordrer. Med en Shopify løsning kan I skalere jeres vækst, så I når ud til en større målgruppe hurtigere.

 

I skal ikke tænke på udvikling af hverken frontend eller backend og vi står klar med integrerbare løsninger designet til jeres forretning. Med en Shopify webshop behøver I ikke tænke på andet end jeres kerneforretning.

 

Giv jeres kunder en bedre webshopoplevelse med Shopifys avancerede funktioner såsom integreret betaling, avanceret søgefunktion og meget mere. Vil I høre mere om Shopify og hvordan vi kan hjælpe jer godt i gang med jeres webshop? Kontakt os allerede i dag og hør, hvordan vores mange års erfaringer med e-commerce kan få jeres webshop godt i gang.

Tak for din interesse

Du vil blive kontaktet hurtigst muligt