E-commerce

Boost dit online salg med en
konverterende e-commerce løsning

Du har ikke brug for en webshop, som blot er et digitalt udstillingsvindue til at vise dine varer. Du har brug for en konverterende e-commerce løsning, der skaber målbar og mærkbar vækst til din forretning.

Den vækst kan blandt andet komme i form af:

Ønsker du resultater med din e-commerce platform?

Når du som virksomhed ønsker at skabe resultater online uanset om du er B2B eller B2C virksomhed, kan vi med vores mange års erfaring i markedet skræddersy den e-commerce løsning der passer til din virksomhed.

Salgsværktøj der løfter jeres digitale tilværelse

Du kommer med stor viden fra din branche og det skal vi forstå at omsætte til en løsning, der giver dig de bedste forudsætninger for at udvikle og performe digitalt.

Vores løsninger giver dig et målrettet salgsværktøj, hvor dine kunder på en effektiv og let måde finder de produkter de skal købe og derfor gennemfører transaktionen.

Vores vigtigste opgaver er at yde kvalificeret sparring og rådgivning, så du får sammensat den e-commerce løsning, der kan bruges på alle de platforme 

du ønsker at markedsføre din virksomhed. Derfor arbejder vi også med workshops, kravspecifikationer og en stor grundighed i vores tilgang, som vi gang på gang ser, skaber de resultater der bliver efterspurgt.

Din brancheviden og vores e-commerce og performance viden fra e-commerce, web og marketing – gør at vi sammen får skabt den løsning, som løfter din virksomheds digitale tilstedeværelse.

Fordele ved en e-commerce løsning

Agil og fremtidssikker e-handel

Med API-først løsninger kan du nemt følge med den lynhurtige teknologiske udvikling. Ændringer og justeringer bliver lynhurtigt lavet, så du ikke behøver at starte forfra med at udvikle din løsning

Maksimal webshop performance

Få en løsning, der performer optimalt på parametre som brugervenlighed, navigation og hastighed.

Kunne du tænke dig at gøre din side til en leadgenererende maskine, kan vi også hjælpe dig med det.

Et stærkt fundament

Skab en solid infrastruktur til nethandel, som støtter alle dine digitale kanaler.

Med Tiger Media som din digitale partner har du mulighed for at give dine kunder bedre kundeoplevelser ved at implementere en omnichannel strategi.

Det skaber sammenhæng på tværs af dine kanaler, så dine kunder får en problemfri købsproces og dermed også en bedre købsoplevelse.

Derudover kan du indsamle mere data om dine besøgende, så du kan skabe kontinuerlig forbedring af købsrejsen.

Målrettet og intelligent søgefunktion

For at få det maksimale ud af din webshop kan du gøre din søgefunktion mere målrettet. Du kan gøre din sides søgemaskine mere effektiv ved at tilføje funktioner som eksempelvis:

Med disse funktioner guider du dine kunder hen til de produkter, som matcher deres behov, så du får nemmere ved at øge dit online salg.

Konverterende webshop features​

Produktsammenligning

Gør det nemt for dine kunder at finde frem til det helt rigtige produkt for dem ved at tilføje en funktion til produktsammenligning. Ved at sammenligne lignende produkter kan de lettere finde ud af, hvilken vare der matcher deres behov.

Derudover kan du også bruge funktionen med produktsammenligning til at anbefale et bedre produkt og motivere til mersalg ved at anbefale relaterede varer.

Real-time lagerstatus

Slip for manuel opdatering af dine varers lagerstatus med en webshop, hvor alt foregår automatisk. 

Med et cloudbaseret lagerstyringssystem fra vores samarbejdspartner Lagersystem kan du forbinde 
e-handel, lagerstyring og økonomisystem. På den måde får du strømlinet din ordrehåndtering fra bestilling til fakturering.

Er du klar til at give dit online salg et boost?

Vores mål er ganske simpelt: Vi vil gøre e-commerce nemt for dig og dine kunder.

Hos Tiger Media har vi mange års erfaring med e-handel og hundredevis tilfredse kunder. Vores team af specialister bruger deres viden til at udvikle løsninger, som passer til netop din forretning.

Der er forskel på, om du sælger B2B eller B2C. Klik nedenunder for at læse mere om de forskellige løsninger:

Leder du efter en vækstskabende e-commerce løsning? Kontakt os i dag, så vi sammen kan løfte din forretning til det næste niveau.

Tak for din interesse

Du vil blive kontaktet hurtigst muligt