E-commerce

Konvertér besøgende til kunder
med en e-commerce løsning

Med en e-commerce løsning giver I jeres kunder mere end blot et digitalt udstillingsvindue til jeres varer. En e-commerce løsning sælger varerne for jer ved hjælp af målrettede værktøjer, der guider jeres kunder til de rette produkter.
En effektiv e-commerce løsning kan skalere jeres vækst markant ved at:

En skræddersyet
e-commerce løsning, der adskiller jer fra konkurrenterne

Ved at have fokus på jeres strategi og resultater kan vi skræddersy en e-commerce løsning, der passer til jeres forretning, uanset om I er på B2C eller B2B markedet. Vores mange års erfaring inden for e-commerce og lagerstyring giver jer fordele, som jeres konkurrenter ikke har.

Få en e-commerce løsning, der kan integreres i alle jeres kanaler

Online salg er blevet en afgørende faktor for mange brancher, uanset om det er B2B eller B2C. En stærk digital tilstedeværelse er derfor en nødvendighed.

En stærk digital tilstedeværelse kan være en afgørende del af jeres virksomheds strategi. Med en god e-commerce løsning, der kan integreres på tværs af jeres kanaler, kan I nå ud til en bredere kundebase og dermed øge omsætningen.

En stor del af vores arbejde involverer derfor workshops, kravspecifikationer og megen grundighed i vores tilgang. Vi ser gang på gang, at denne proces skaber de resultater, der bliver efterspurgt.

Vores løsninger inden for e-commerce giver dig et målrettet salgsværktøj, hvor jeres kunder nemt finder de produkter, de skal købe og derfor gennemfører transaktionen.

Derfor skal I have en solid e-commerce løsning

Agil og fremtidssikker e-handel

Den digitale udvikling går hurtigt, og med en API-først e-commerce løsning fra Tiger Media er I sikret effektive justeringer på pludseligt opståede udfordringer. I eliminerer derfor risikoen for at skulle starte forfra med at udvikle jeres e-commerce løsning.

Efter grundige tests og evalueringer bruger vi både Shopware og Shopify systemer til vores e-commerce løsninger. Det betyder, at I altid kan regne med, at vi er på forkant med udviklingen, så jeres digitale tilstedeværelse er fremtidssikret.

Vores e-commerce løsninger henvender sig til både B2C og B2B virksomheder uanset størrelse. Hvor Shopify er optimalt at bruge til B2C segmentet, er vores Shopware e-commerce mere til den tunge virksomhed, der tilbyder både B2C og B2B handel.

E-commerce løsning med maksimal performance

I den digitale verden skal det gå hurtigt, og det skal være nemt og effektivt. Besøgende bruger sjældent lang tid på at lede efter en bestemt vare, og performer jeres e-commerce løsning ikke til kundens tilfredsstillelse, så er de hurtigt videre.

Få derfor en e-commerce løsning, der performer optimalt på kundernes vigtigste parametre såsom brugervenlighed, nem navigation og hastighed. Uden maksimal performance på disse parametre risikerer I at gå glip af salg.

Gennem vores e-commerce løsninger har vi desuden også mulighed for at gøre jeres side til en leadgenererende maskine, der automatisk indsamler relevante data for jer.

Et stærkt fundament

En e-commerce løsning skaber en solid infrastruktur til nethandel, som støtter alle jeres salgskanaler. Med Tiger Media som jeres digitale partner har I mulighed for at give bedre kundeoplevelser ved at implementere en omnichannel strategi.

På den måde skaber vi sammenhæng på tværs af jeres kanaler, så jeres kunder får en problemfri købsproces og dermed også en bedre købsoplevelse. Det øger loyaliteten og giver færre returvarer.

Derudover kan I indsamle mere data om jeres besøgende, så I kan skabe en kontinuerlig forbedring af købsrejsen.

E-commerce løsning med indbygget intelligent søgefunktion

Vores e-commerce løsninger kommer med en indbygget intelligent søgefunktion, der gør søgning af jeres produkter mere målrettet og effektiv.
Med disse funktioner oplever jeres kunder en mere gnidningsfri søgeproces, og resultaterne bliver mere relevante.

E-commerce features der konverterer

Produktsammenligning

Kunder ønsker at foretage det rigtige valg. Gør det derfor nemt for jeres kunder at finde frem til det helt rigtige produkt og minimér returvarer og -omkostninger.

Ved at tilføje en funktion til produktsammenligning kan jeres kunder nemmere finde ud af, hvilken vare der matcher deres behov.

Derudover kan I også motivere til mersalg ved at bruge funktionen til at anbefale et bedre produkt eller andre relaterede varer.

Real-time lagerstatus

Jo flere funktioner der kan automatiseres, desto mere tid har I til at arbejde med værdiskabende elementer i jeres forretning.

Har I et varelager at holde styr på, vil en e-commerce løsning, hvor alt foregår automatisk, være optimal. Dermed slipper I for manuel opdatering af jeres varers lagerstatus, og I kan i stedet fokusere på andre vitale dele af jeres forretning.

Med det cloudbaserede lagerstyringssystem fra vores samarbejdspartner, Lagersystem, kan I forbinde e-commerce, lagerstyring og økonomisystem. På den måde får I strømlinet hele jeres ordrehåndtering lige fra bestilling til fakturering.

Skal jeres virksomhed være i front,
når det gælder e-commerce?

E-commerce skal være nemt at håndtere, både for jer og for jeres kunder. Jo flere bump på vejen vi kan eliminere, desto bedre. Når I indgår et samarbejde med Tiger Media, er vores vigtigste opgave at forstå jeres forretning fuldt ud. Først da kan vi sammen tage skridtene til det næste niveau. E-commerce løsninger er ikke en one-size-fits-all løsning. Der kan være store forskelle, alt efter om I sælger B2B eller B2C. Klik nedenunder for at læse mere om vores forskellige e-commerce løsninger:
Vores team af specialister sidder klar til at bruge deres mange års erfaring og viden, så jeres virksomhed kommer i front.

Tak for din interesse

Du vil blive kontaktet hurtigst muligt