Shopware B2B

Revolutioner din forretning med
effektiv B2B e-commerce fra Shopware

Shopware B2B e-commerce er ikke bare et produktkatalog. Det er et værktøj, som skal gøre det nemt for dine kunder at handle fast hos dig.

Den fremragende købsoplevelse fra B2B-markedet, som efterhånden er blevet standard, har fået professionelle indkøbere til at gøre større brug af nethandel, når de skal købe varer.

Der er stor sandsynlighed for, at dine største konkurrenter allerede sælger deres varer på Internettet. Har du ikke en effektiv B2B e-commerce løsning, kan det derfor sætte en markant stopper for din virksomheds vækst.

Du risikerer endda, at dine konkurrenter og nye spillere på markedet stjæler din markedsandel, fordi de valgte at investere i en innovativ e-commerce platform.

Kom i gang med at opnå mærkbar vækst ved at nå ud til potentielle kunder, som endnu ikke kender dit brand med en skræddersyet Shopware B2B e-commerce løsning udviklet af Tiger Media.

Hvad er B2B e-commerce?

B2B e-commerce er online handel mellem virksomheder. Det foregår via webshops, hvor professionelle indkøbere ofte har et brugerlogin til at gøre det nemt at bestille og genbestille varer.

Derfor har du brug for Shopware B2B e-commerce

Du kan transformere din forretning ved at tilbyde nethandel målrettet mod B2B-kunder.
Her er nogle af de mange fordele:

Er du interesseret i at høre, hvordan du konkret kan få gavn af de mange fordele ved e-commerce løsning til B2B-kunder, kan du kontakte os her.

Med en effektiv B2B webshop fra Shopware gør du det nemt for dine B2B-kunder at handle hos dig, da de kan:

B2B e-commerce gør hverdagen lettere for dine kunder

B2B-kunder forventer i stigende grad som minimum den samme kundeoplevelse med B2B, som de gør med B2C.

Når dine kunder har oprettet en bruger på din B2B webshop, kan de blandt andet hurtigt genbestille en tidligere ordre via din hjemmeside. Det kan endda være ordrer, der er bestilt manuelt gennem telefonen eller en af dine sælgere!

Shopware B2B bevarer den personlige relation

Normal B2B-handel foregår gennem netværk med andre virksomheder og ved at opbygge og vedligeholde et tillidsfuldt forhold.

Du kan stadig bevare den personlige relation til dine B2B-kunder, selvom du handler med dem via Internettet.

Ved at præsentere hver kunde for en personaliseret brugerflade med kundespecifikke priser, når de logger ind på deres bruger, kan du gøre dine kunders købsoplevelse mere personlig.

Du kan blandt andet optimere din lagerbeholdning ved at tilbyde dine kunder en billigere stykpris ved køb af hele kolli frem for anbrud.

Derudover kan systemet også autoudfylde de fleste af kundens informationer, når kunden er logget ind og skal til at gennemføre et køb.

Klar til at generere markant flere leads med Shopware B2B?

Shopware B2B e-commerce giver dig mange muligheder for at få markant mere eksponering af din forretning, så du når ud til potentielle B2B-kunder. 

Det kan både være kunder, som i forvejen kender din virksomhed, men det kan også være andre, som ikke kender til dit brand endnu. Sidstnævnte kan medføre mærkbar vækst, hvis de ender med at handle fast hos dig.

Kunne du tænke dig at være mere synlig for potentielle kunder og generere langt flere leads? Så kontakt os, så du kan få hjælp til at skabe vækst i dit online salg.

Tak for din interesse

Du vil blive kontaktet hurtigst muligt