Hjemmesider der gir' pote

Med over 14 års erfaring er vi din kompetente samarbejdspartner, når der skal udvikles fremtidssikre webløsninger. Vi er et stærkt hold af udviklere, som altid tager udgangspunkt i dine ønsker og behov.

Brugervenlige og fleksible hjemmesider

 Siden 2005 har vi arbejdet med vores spidskompetence – web! Vi lover en åben dialog med kvalificeret og udfordrende sparring. Her er det vores arbejde, der taler for sig selv, så du kan roligt lægge dit projekt i vores hænder – uanset projektets størrelse.

Tiger Media A/S er et 360° bureau

Til alle opstartsmøder er der en fra marketingafdelingen med, som afdækker jeres behov for assistance med f.eks. tekstforfatning, søgemaskineoptimering, Google Ads eller SoMe markedsføring. Vi er dit kreative webbureau, der gennem et tæt og tillidsfuldt samarbejde udvikler den hjemmeside, der passer til dine specifikke behov. Alle kunder – store som små – skal føle sig trygge ved at samarbejde med os.

Skal du vælge WordPress eller TigerCMS?

Vi leverer fremtidssikrede hjemmesider i både WordPress og vores eget system TigerCMS. Lad os tage en snak om jeres ønsker og tanker, så vi sammen kan finde den bedste løsning til jeres behov. Der er fordele ved begge systemer, og vi arbejder målrettet på at lave den løsning, der passer bedst til dine behov.

Driftsikre hjemmesider

Selv om vi holder til i Aalborg, betyder det ikke, at vi ikke leverer løsninger i hele landet. Vi har kunder i hele landet, og vi kommer gerne fysisk forbi din virksomhed. Det giver det bedste indblik i, hvordan tingene fungerer hos jer.

Nem redigering

Med en TigerCMS® eller WordPress-løsning fra Tiger Media A/S får du en individuelt målrettet hjemmeside, der er sikret til fremtiden. Administrationssiden kan tilgås døgnet rundt, uanset om du befinder dig i Kina, USA eller Danmark.

Råd & vejledning

Med os som CMS partner er du sikker på at få den rette vejledning. Vi vejleder i, hvordan dit webdesign skal opbygges for at få potentielle kunder til at kontakte dig, og vi råder samt vejleder dig omkring søgemaskineoptimering, indhold og billeder.

Hvorfor Tiger Media A/S?

Vores speciale som professionelt webbureau er at være kreativ på dine og dit websites vegne. En hjemmeside skal være en god forretning og et aktivt salgsværktøj, som bidrager positivt til din virksomhed. Hos Tiger Media A/S er vi dygtige, og vi har mange års erfaring inden for vores fag. Vi holder os til det, vi er bedst til, og satsningerne er kompetenceudvikling gennem uddannelse og erfaringsudveksling. Vi er fleksible og tilgængelige uden bureaukrati og hierarki.

Lige fra starten af processen har Tiger Media A/S ydet sparring og fleksibilitet på et niveau, som vi ikke på forhånd havde forventet. /Dansk Bilglas A/S

Web der virker

Din samarbejdspartner

Tiger Media er ikke bare en leverandør, men en partner, som ønsker en løbende dialog med dig om din online tilstedeværelse.

Vedligeholdelse

For at din hjemmeside skal blive ved med at tilføre forretningen værdi, er det vigtigt at vedligeholde og optimere hjemmesiden løbende.

Gratis kursus

For at sikre at du kommer godt i gang med din nye hjemmeside, kommer du på et kursus i din løsning, hvor du lærer at administere og opdatere.

Fri support

På alle hjemmesider leveret af Tiger Media A/S kan man tilvælge fri support. Her er vi kun et opkald væk, hvis der skulle opstå spørgsmål eller tvivl.

Case:

Grøn profil til Røllike Hus

Responsivt webdesign, brochure og markedsføring til 65 nyopførte lejligheder i Valby.

Er du interesseret i at høre mere?
Kontakt os på mail eller ring på

 Telefon 96 500 300