Aalborg Håndbold

Aalborg Håndbold er flyvende med nyt Wordpress website

Aalborg Håndbold A/S havde brug for en ny hjemmeside – en hjemmeside, der var mere responsiv, interagerende og generelt bare lidt mere moderne.

Vi er mange, der kender Aalborg Håndbold, om det så er for de formidable spillere, den gode holdindsats eller de ihærdige trænere. Selvom Aalborg Håndbold har en del år i rygsækken, er de stadig moderne, og dette skulle deres nye hjemmeside også udtrykke.

Webdesign med øje for detaljen

Da vi lavede websitet til Aalborg Håndbold, blev der gjort rigtig meget ud af hjemmesiden samt de små detaljer. Især præsentationen af de forskellige spillere var der stort fokus på

Scott Dollerup, Grafisk Designer

Brugervenligt kampprogram

På Aalborg Håndbolds hjemmeside er der mulighed for nemt at få et overblik over kampprogrammet. Hvornår skal de spille igen og hvor henne.

En oversigt over kampene gør det overskueligt, og herfra er det også muligt at trykke sig direkte ind og købe billetter til hjemmekampene.
aalborg_haandbold_old aalborg_haandbold_new

Moderne og indbydende look

For Aalborg Håndbold designede Tiger Media en hel ny og moderne hjemmeside.

Funktionaliteten af hjemmesiden var et stort fokus, og dette kommer blandt andet til udtryk i detaljerne, som for eksempel at det kan ses, hvor mange kampe de individuelle spillere har spillet. Der er statistikker over kampene, og et stort arkiv, som daterer helt tilbage til 2011, dokumenterer kampene med modstander, målscorer og resultater.

Aalborg Håndbold har fået en hjemmeside, der taler til alle lige fra weekend-fansene, til de loyale fans, til partnerne og alle derimellem.

Se flere spændende cases

Aalborg Isenkram

Ecommerce Shopware

Helle K-Art

Shopify

Urban Garden

Shopify

Oh So Quiet

Ecommerce

Magni

Shopware

DEAS

Websites

Vivabolig

Websites

Handdyed

Ecommerce

Iciti

Sociale Medier Websites

Er du interesseret i at høre mere?
Kontakt os på mail eller ring

Er du interesseret i ny webshopløsning, står vi klar til at hjælpe dig med at tage din webshop eller hjemmeside til det næste niveau.

Michael Sørensen

Email: ms@tigermedia.dk
Telefon: 29810525

Bliv kontaktet af Tiger Media

Tak for din interesse

Du vil blive kontaktet hurtigst muligt