DEAS

Vi leverer brandingsites til DEAS

Hos Tiger Media er vi stolte af vores tætte samarbejde med DEAS. Som det kan ses på oversigten, er det mere end bare et par websites, vi har arbejdet sammen om gennem årene.

Når et nyt boligprojekt skal markedsføres, er der flere komponenter i det. Det strækker sig helt fra et responsivt website og markedsføring til bannerdesigns og tekstforfatning.

Helhedsorienteret marketingstrategi

Velkommen til Bindesbøll Byen, som er en rekreativ del af Risskov, hvor du kan opleve PKAs nyopførte lejeboliger. De er beliggende attraktivt, omgivet af natur midt i byens mange muligheder. Da projektet skulle udlejes, blev Tiger Media A/S inddraget af DEAS A/S til konceptudvikling af en helhedsorienteret marketingstrategi.

Strategien indeholdt en responsiv hjemmeside inklusiv tekstforfatning og en intensiv markedsføringsindsats online og offline. Det indebar kampagner på Facebook, Instagram og Google Ads. Dertil også avisannoncer og design af brochurer samt beachflags til åbent hus-arrangementer.

Mappet klodsmodel for bedre UX

Fælles for alle hjemmesiderne til DEAS var, at de skulle være enormt brugervenlige. Specielt den del, som brugerne allermest skulle kunne benytte, nemlig Planer og Priser, skulle være så nem at bruge som muligt.

Måden, vi imødekom dette på, var ved at mappe alle lejlighederne på en klodsmodel – ofte gerne fra flere vinkler, således brugerne kunne få et godt visuelt overblik over alle boligerne.

Det visuelle overblik over boligerne og status på dem hænger sammen med listen over lejlighederne, hvor det også fremgår, om de er ledige eller optagede.

Denne funktion er særdeles brugervenlig og giver brugeren et rigtig godt indtryk af, hvor mange lejligheder, der er ledige, hvordan plantegningerne ser ud, og hvorledes den valgte bolig er placeret i forhold til de omkringliggende boliger.

Se flere spændende cases

Aalborg Isenkram

Ecommerce Shopware

Helle K-Art

Shopify

Urban Garden

Shopify

Oh So Quiet

Ecommerce

Magni

Shopware

Aalborg Håndbold

Websites

Vivabolig

Websites

Handdyed

Ecommerce

Iciti

Sociale Medier Websites

Er du interesseret i at høre mere?
Kontakt os på mail eller ring

Er du interesseret i ny webshopløsning, står vi klar til at hjælpe dig med at tage din webshop eller hjemmeside til det næste niveau.

Michael Sørensen

Email: ms@tigermedia.dk
Telefon: 29810525

Bliv kontaktet af Tiger Media

Tak for din interesse

Du vil blive kontaktet hurtigst muligt