Handdyed

Ny identitet til en farverig virksomhed

Handdyed by Charlotte Spagner er et unikt koncept, som få mestrer til fulde i Danmark. Derfor skal der også en unik identitet til - med knald på farverne og inddragelse af dyrene, hvorfra produkterne til garnet uddrages, får Handdyed en helt enestående identitet.
Play Video

Det startede med et graffitimalet får..

Handdyed er pangfarver og masser af power. De ønskede en helt ny identitet, der skulle afskille sig fra alle andre granbrands.

Jeg fik et billede i hovedet, jeg ikke kunne slippe ‘det graffitimalet får’, så jeg ville kombinere det abstrakte og surrealistisk med den søde og bløde garnverden. Det blev til en helt nyt identitet, logo samt unikt fotokunst, der hver især repræsenterer deres garn type.

Scott Dollerup, Grafisk Designer

Det normale i det unormale

Identiteten er skabt i forhåbningen om at kunne skille sig ud og være en one of a kind. Identiteten er gennemført og gennemgående på både hjemmeside, SoMe, banderoler og logo.

Design af banderole

En farverig pakke

Handdyed skulle både have en visuel identitet, tekster til hjemmesiden og markedsføring på sociale medier. Alt sammen lavede vi en løsning på, således det hele spillede sammen i en smuk, farverig symfoni.

Den røde tråd ses alle steder både på deres webshop og på de sociale medier.

Den visuelle identitet er nøje gennemtænkt. Det var oplagt at tage udgangspunkt i produkterne og materialerne, der forhandles på webshoppen og i butikken. 

Derfor er identiteten bygget op om dyr som fx alpaca, får og geder i fedt sammenspil med hele farvepaletten .

 

Se flere spændende cases

Aalborg Isenkram

Ecommerce Shopware

Helle K-Art

Shopify

Urban Garden

Shopify

Oh So Quiet

Ecommerce

Magni

Shopware

DEAS

Websites

Aalborg Håndbold

Websites

Vivabolig

Websites

Iciti

Sociale Medier Websites

Er du interesseret i at høre mere?
Kontakt os på mail eller ring

Er du interesseret i ny webshopløsning, står vi klar til at hjælpe dig med at tage din webshop eller hjemmeside til det næste niveau.

Michael Sørensen

Email: ms@tigermedia.dk
Telefon: 29810525

Bliv kontaktet af Tiger Media

Tak for din interesse

Du vil blive kontaktet hurtigst muligt