Rumlig webshop til stort udvalg af hverdagsting

Velkommen til din isenkræmmer

Aalborg Isenkram er en nyopstartet isenkræmmerbutik i Aalborg SV, der i 2023 forlod franchisekæden Kop & Kande efter 20 års samarbejde. Som familieejet virksomhed ønskede de at rebrande sig med et nyt navn og ændre deres koncept – en spændende rejse, som vi hos Tiger Media A/S fik æren af at være en del af.

I januar 2024 lancerede Aalborg Isenkram deres nye webshop og åbnede en rebrandet fysisk butik og er nu klar til at tage markedet med storm. Hos Tiger Media A/S bidrog vi til rejsen med virksomhedens webshop, markedsføring og lagersystem.

Rebranding og digital tranformation

Under vores første møde med teamet bag Aalborg Isenkram, var vores vigtigste opgave, at forstå fundamentet for forretningen. Det stod hurtigt klart, at indehaveren søgte et lokalt bureau, der kunne tilbyde nærværende hjælp, vejledning og sparring gennem hele processen. Med vores kontor blot to kilometer fra deres fysiske butik, kunne vi nemt imødekomme dette behov.

Teamets anden prioritet var at sikre synligheden i lokalsamfundet, samtidig med at kunne tiltrække online kunder fra hele landet gennem deres webshop. Ikke desto mindre ønskede de at skabe en strømlining på tværs af online og offline salgskanaler, så kunden nemt kunne starte købsrejsen online og afslutte denne i deres fysiske butik.

Ikke desto mindre, ønskede Aalborg Isenkram ligeledes at synkronisere lagerbeholdningen mellem deres webshop, butik og økonomisystem – et ønske som vi løste med vores lagerstyringssystem, Lagersystem.dk. Dette har resulteret i betydelige tidsbesparelser, færre fejlpluk og forbedrede forsendelser, hvilket både gavner Aalborg Isenkram samt deres kunder.

Nem og korrekt håndtering af ordrer

“Jeg har opsat ConnectPlatform, der sørger for at forbinde kundens webshop og Business Central. Det betyder, at når der kommer en ordre ind via aalborgisenkram.dk, så sørger ConnectPlatform for at sende den videre til ERP-systemet.

I ConnectPlatform er der opsat forskellige mappinger, som sørger for, at de forskellige ordrer bliver håndteret korrekt i forhold til bogholderi og kortbetalinger samt fragt og fragtmetoder.

Det hele er med til at gøre det meget nemmere for kunden at håndtere deres ordrer.”

Marie-Louise Futterup, webudvikler

Funktionsoversigt

Brugervenlig e-commerce - både i frontend og backend​

Med e-handelsplatformen Shopware åbner der sig utallige muligheder for at udvikle en webshop med maksimal fleksibilitet. Shopware er anerkendt for sin brugervenlighed og omfattende funktionalitet, som understøtter vores indsats i at opfylde Aalborg Isenkrams krav og ønsker til deres e-commerce. Her er et udpluk af, hvordan vi med platformen har imødekommet virksomhedens behov:

Tilmeld dig Aalborg Isenkrams kundeklub og optjen point allerede i dag

Hos Tiger Media har vi bidraget til etableringen af Aalborg Isenkrams kundeklub, hvor medlemmerne nyder adgang til eksklusive fordele, rabatter, mulighed for at betale med optjente point og meget mere.

Med kundeklubben får Aalborg Isenkram mulighed for at skræddersy rewards, tilbud og vouchers til forskellige kundesegmenter, sende e-mails til udvalgte kundegrupper og få indsigt i deres kundeadfærd.
Ved etableringen af Aalborg Isenkrams kundeklub bidrog vi med onboarding, strategisk rådgivning og vejledning vedrørende klubbens struktur, design og koncept.

Samtidig har vores team ageret bindeled mellem leverandøren og Aalborg Isenkram, hvilket resulterede i en smidig implementering og maksimal udnyttelse af kundeklubbens potentiale.

Afslutningsvis har vi leveret grafiske løsninger til markedsføring af kundeklubben i form af design af flyers, roll-ups, skilte og lignende til den fysiske butik.

Klædt på til fremtidig drift

I forbindelse med design og udarbejdelse af webshoppen har vi hos Tiger Media også haft til opgave at lave SEO-tekster til flere kategorisider. Dette er gjort ud fra en omfattende søgeordsanalyse, som giver en viden om, hvad Aalborg Isenkrams målgruppe søger efter på Google.

Sidst men ikke mindst har ejerne og relevante medarbejdere fået undervisning i webshoppens backend, således at de er rustet til at håndtere den fremtidige drift.

Se flere spændende cases

Helle K-Art

Shopify

Urban Garden

Shopify

Oh So Quiet

Ecommerce

Magni

Shopware

DEAS

Websites

Aalborg Håndbold

Websites

Vivabolig

Websites

Handdyed

Ecommerce

Iciti

Sociale Medier Websites

Er du interesseret i at høre mere?
Kontakt os på mail eller ring

Er du interesseret i ny webshopløsning, står vi klar til at hjælpe dig med at tage din webshop eller hjemmeside til det næste niveau.

Michael Sørensen

Email: ms@tigermedia.dk
Telefon: 29810525

Bliv kontaktet af Tiger Media

Tak for din interesse

Du vil blive kontaktet hurtigst muligt